KNWU wielerwedstrijden in Calfven (Ossendrecht)

 In Calfven, Homepage

Zondag 1 september staat in het teken van de jeugdrenners met een KNWU licentie en de Dikke Banden Race.

’s Ochtends vanaf 11.00 rijden de categorieën 1 t/m 4 hun wedstrijden op het zware parcours, terwijl de wedstrijden in de categorieën 5 t/m 7 vanaf 14.00 uur worden verreden. Meer informatie over deze wedstrijden is te vinden op de website van de KNWU.

Om 12:45 uur is het de beurt aan de Ready2Race Dikke Banden Race. Deze wedstrijden zelf vinden plaats aan de Trambaan (kleiner parcours).

Alle wedstrijden op zondag worden verreden op het selectieve parcours Trambaan, Bergstraat en Calfven. De jeugdrenners strijden niet alleen om de eindoverwinning, ook wordt er een prijs toegekend aan de bergkoning(in): de renner die het vaakst als eerste bovenkomt op de beklimming van Calfven.

 

Informatie.

Nadere informatie over het Wielerweekend Calfven is terug te vinden op de website www.gpadrievanderpoel.nl  – klik op button “Calfven”.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search