In een mega spannende finale weet Iserbyt te winnen!!

 In Wereldbeker

In de 2de ronde rijden Hermans en van der Haar weg daarachter zit iedereen nog vlak bij elkaar. In de derde ronde zet Pidcock de achtervolging in op de twee koplopers en weet aan te sluiten. Van der Haar maakt stuk later een fout en Pidcock heeft een grote voorsprong hierdoor. Achter Pidcock ontstaat een groepje van 3 renners waaronder Iserbyt, Vanthourenhout en van der Haar. Het gat werd kleiner dan weer groter ronde lang. Met nog 3 ronde te gaan wordt van der Haar gelost bij de achtervolgers en het gat tussen Pidcock en Iserbyt en Vanthourenhout wordt steeds kleiner. Vanthourenhout maakt daarna een foutje bij de balken en zit nu bij van der Haar. Met nog 2 ronde te gaan sluit Iserbyt aan bij Pidcock en neemt gelijk de leiding over, van der Haar en Vanthourenhout zitten in de achtervolging en weten vlak voor de laatste ronde aan te sluiten bij de leiders. In de laaste ronde weet Iserbyt een klein gaatje te slaan en blijft nipt weg.

Iserbyt wint Daarachter wordt in een spint van der Haar 2de en Pidcock derde, Vantourenhout wordt 4de en Aerts na een indrukwekkende inhaalwedstrijd 5de.

voor de volledige uitslag klik: hier

 

In het eindklassement van de wereldbeker wordt Iserbyt eerst, tweede wordt  Vantourenhout 2de en Aerts wordt 3de in het klassement.

voor het volledige klassement klik: hier

Recent Posts

Start typing and press Enter to search