Dikke Banden Races – Calfven 25 september 2021

 In Calfven

Kinderen die willen kennismaken met wielrennen kunnen op zaterdag 25 september vanaf 16:30 uur terecht voor de Dikke Banden Races. Zij strijden op een parcours aan de Trambaan in één van de vijf categorieën: 0-4 jaar (1), 5-6 jaar (2), 7-8 jaar (3), 9-10 jaar (4) en 11-12 jaar (5).

Om te kunnen deelnemen moeten kinderen over een fiets beschikken. Het dragen van een fietshelm is verplicht. Deze kan door de organisatie ter beschikking worden gesteld.

Inschrijven kan vooraf door een mail te sturen naar sbwo@gmail.com. Vermeld daarbij de naam en geboortedatum van het kind. Ook kan er vanaf 15.00 uur op de dag zelf worden ingeschreven bij De Remise. Meer informatie over Dikke Banden Races is te vinden op klaarvoordestart.org.

 

Meer informatie op de site www.gpadrievanderpoel.nl – klik op button “Calfven”.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search