Chasin the Sunset: 3 dagen 300 kilometer fietsen voor het goede doel

 In Chasin the Sunset

HOOGERHEIDE – Je moet een fanatieke wielrenner zijn om mee te doen aan Chasin the Sunset. Want bij dit evenement fiets je 300 kilometer per etappe en dan ook nog eens 3 dagen achter elkaar. Bestuursleden van de Stichting Grote Prijs Adrie van der Poel uit Hoogerheide gaan in juni die uitdaging aan. Oud-wielrenner Adrie van der Poel doet zelf mee met een vriend; het andere team bestaat uit voorzitter Jan Prop en oud-wielrenner Huub Kools. De twee teams willen tijdens Chasin the Sunset geld ophalen voor de woongroep van Stichting Titurel in Putte.

 

Zuidwest Update maakte een special rondom Chasin the Sunset. Voorzitter Jan Prop en oud-wielrenner Huub Kools werden hiervoor geïnterviewd tijdens één van hun trainingsritten.

Lees het volledige artikel / bekijk de film hier…

(met dank aan Zuidwest TV / Zuidwest Update)

Recent Posts

Start typing and press Enter to search