Uniek Sporten, fietsen met je idool…. Het had zo mooi kunnen zijn vandaag!

 In Wereldbeker

Vandaag, 12 juni 2020 had normaliter ons side event “Uniek Sporten, fietsen met je idool” plaats gevonden. Helaas stak daar het Covid-19/Corona virus een stokje voor.

Diverse enthousiaste mensen hadden zich al aangemeld.  Een mooi programma met diverse renners en rensters was in voorbereiding. De organisatie GP Adrie van der Poel Hoogerheide betreurt het niet doorgaan. Maar heeft alle begrip voor de noodzakelijke maatregelen die genomen zijn om het virus uit te bannen.

Gelet op alle onzekerheden die er nog zijn rondom het organiseren van een evenement heeft de organisatie besloten om dit jaar geen nieuwe datum meer te prikken.  Maar zodra er géén beperkingen meer worden opgelegd zal er een nieuwe datum worden geprikt in 2021.

De organisatie hoopt dan weer vele deelnemers aan dit unieke event te mogen verwelkomen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search