UNIEK SPORTEN, FIETSEN MET JE IDOOL GAAT NIET DOOR

 In Info

Hoogerheide – Omdat het einde van het Corona-virus nog niet in zicht is heeft de organisatie van de Grote Prijs Adrie van der Poel Hoogerheide besloten om hun side event “uniek sporten, fietsen met je idool” van vrijdag 12 juni niet door te laten gaan.

“Onze samenleving is plotseling en onvoorzien hard geraakt door het Coronavirus. Noodzakelijke maatregelen zijn ingezet en deze raken ons allemaal. En voor de mensen die daadwerkelijk besmet raken, is het een ingrijpende periode vol zorgen.
Helaas is het einde van het Corona-virus nog niet in zicht. Gezondheid is voor ons allen het grootste goed en daarom hebben wij met pijn in ons hart besloten om ons side event “uniek sporten fietsen met je idool” op vrijdag 12 juni niet door te laten gaan” aldus voorzitter Jan Prop.

“Het evenement vraagt best veel van onze organisatie zowel van ons comité en onze vrijwilligers (wat wij overigens met heel veel plezier doen) alsook van alle organisaties die hun medewerking verlenen. Omdat de toekomst over de bestrijding van het Corona-virus nog zo onduiddelijk/onzeker is hebben we dit minder leuke besluit moeten nemen”vervolgt Prop.

“Een nieuwe datum wordt dit jaar niet meer geprikt. Maar we gaan voor een nieuwe editie in 2021. We gaan dan wederom onze uiterste best om een mooi event neer te zetten voor mensen met een beperking “besluit Prop.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search