Verkeershinder Calfven door wielerwedstrijden

 In Calfven

Zaterdag 31 augustus 2019

Op zaterdag 31 augustus worden vanaf 12.30 uur wielerwedstrijden voor renners van Trimbelangen Midden Zeeland (TMZ) gehouden te Calfven. Het parcours wordt gevormd door Trambaan – Bergstraat – Calfven -Trambaan.  Aansluitend zijn er “DECATHLON  Dikke Banden Races”. Door deze wielerwedstrijden zijn de straten van dit parcours op deze dag afgesloten voor alle verkeer, behalve voetgangers, van 11.30 uur tot 18.00 uur.

Zondag 1 september 2019

Op zondag 1 september worden op hetzelfde parcours vanaf 11.00 uur wielerwedstrijden verreden voor de KNWU-jeugd en ID-renners. Rond de middag is er een wedstrijd voor ID-renners. Het parcours Trambaan – Bergstraat – Calfven – Trambaan is deze dag voor alle verkeer, behalve voetgangers, afgesloten voor alle verkeer van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Fietsverkeer Hoogerheide – Ossendrecht

Het fietsverkeer van Hoogerheide naar Ossendrecht wordt omgeleid via de Zandstraat -Peerenbergseweg – Maareberg. Dit is het toeristische fietspad over de Brabantse Wal. Ook deze omleiding wordt met verkeersborden en aangepaste knooppuntborden met de nummers 22 en 34 aangegeven.

SBWO Ossendrecht

Recent Posts

Start typing and press Enter to search