Verkeershinder Calfven door wielerwedstrijden

 In Calfven

Zaterdag 1 september

Op zaterdag 1 september worden wielerwedstrijden voor vrije renners van Trimbelangen Midden Zeeland (TMZ) gehouden te Calfven. Het parcours wordt gevormd door Trambaan  – Bergstraat – Calfven -Trambaan. De wedstrijden vangen aan om 12.30 uur en zijn ongeveer 16.30 uur klaar. Aansluitend zijn er wedstrijden voor de jeugd. Dit jaar staat deze wedstrijd in het kader van de “DECATHLON” Dikke Banden Races”. Door deze wielerwedstrijden zijn de straten van dit parcours op deze dag afgesloten voor alle verkeer, behalve voetgangers, van 11.30 uur tot 18.00 uur.

Het doorgaande verkeer van en naar Ossendrecht zal met borden worden omgeleid.

Zondag 2 september

Op zondag 2 september worden op hetzelfde parcours te Calfven wielerwedstrijden verreden voor de KNWU-jeugd en ID-renners. De jeugdwedstrijden worden in een 7-tal categorieën gereden vanaf 11.00 uur tot ongeveer 16.45 uur. Rond de middag is er een wedstrijd voor ID-renners.

Het parcours Trambaan – Bergstraat – Calfven – Trambaan is deze dag voor alle verkeer, behalve voetgangers, afgesloten voor alle verkeer van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Fietsverkeer Hoogerheide – Ossendrecht

Het fietsverkeer van Hoogerheide naar Ossendrecht  wordt omgeleid via de Zandstraat -Peerenbergseweg-Maareberg. Dit is het toeristische fietspad over de Brabantse Wal.

Ook deze omleiding wordt met verkeersborden en aangepaste knooppuntborden met de nummers 22 en 34 aangegeven.

 

 

SBWO Ossendrecht

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

2014 Calfven KNWU Cat. 6