Verkeersmaatregelen

 In Wereldbeker

Vanaf maandag 22 januari beginnen de werkzaamheden aan het parcours weer. Dat heeft als consequentie dat er verkeersmaatregelen moeten worden genomen om ook de parcoursbouwers veilig hun werk te laten doen. Ook zij willen allemaal ‘s avonds weer graag heelhuids thuis bij de familie zijn.

De meest belangrijke maatregelen even voor u apart uitgelicht:

  • De Scheldeweg wordt afgesloten tussen de kerk en de kruising met de Nieuweweg. En dit geldt dus vanaf 22 januari 9:00 uur t/m 30 januari 17:00 uur.
  • Let op, in diezelfde periode kunt u ook géén gebruik maken van het fietspad wat naast de Scheldeweg ligt. Dit tussen het gedeelte Scheldeweg/kerk èn Scheldeweg/Onderstal. Dit omdat er dit jaar een fietsbrug gebouwd gaat worden die gedeeltelijk over dat fietspad heen gaat. Omrijden via de Onderstal – Raadhuisstraat is het advies.
  • Arriva heeft dit jaar een alternatieve busroute vanwege de werkzaamheden aan de Duinstraat. De bus rijdt nu (komende vanuit Bergen op Zoom) eerst door naar de rotonde Scheldeweg/Nieuweweg (hier komt een tijdelijke bushalte aan de zijde van Woensdrecht) en draait daar vervolgens 360 graden om terug te rijden richting Zandfort alwaar ook bushaltes zijn. Hier wordt de route vervolgd via Zandfort – Wouwbaan – KLM laan – Huijbergseweg. Net als andere jaren zijn er nu ook weer bij het METO-veld tijdelijke bushalten.

Verder zijn er in het weekend van de cross nog een aantal aanvullende verkeersmaatregelen. Deze kunt u allemaal HIER nalezen.

Hopende op uw begrip!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search