Nieuwe penningmeester gevonden

 In Info, Wereldbeker

Na het overlijden van Fons van Zunderd eerder dit jaar, kwam de stichting GP Adrie van der Poel voor de uitdaging te staan om op zoek te gaan naar een nieuwe penningmeester.

Na een intensieve zoektocht menen wij een goede vervanger gevonden te hebben in de persoon van Maikel Prop.

Maikel heeft de rol van penningmeester inmiddels op zich genomen en de stichting heeft er dan ook alle vertrouwen in dat we in hem een goede aanvulling hebben binnen ons comité. Hieronder zal Maikel zich kort voorstellen voor allen die hem nog niet kennen:

“Mijn naam is Maikel Prop, 35 jaar, woonachtig in Hoogerheide, samen met Anneloes en onze dochters Eva en Romée.
Als inwoner van Hoogerheide, maar zeker ook als sportliefhebber, volg ik het veldrijden al enige jaren.
In mijn dagelijks werk ben ik controller bij DKG, het bedrijf achter de bekende keukenmerken Bruynzeel en Keller. Met de achtergrond die ik heb denk ik zeker op financieel gebied, maar ook op bestuurlijk vlak een goede bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie van dit mooie wielerspektakel.

Ik kijk uit naar de uitdaging om elk jaar toch maar weer zo’n mooi evenement neer te zetten!”

Recent Posts

Start typing and press Enter to search