Wedstrijdverslag vrouwen

 In Wereldbeker

Hoogerheide, 24 januari 2016,

Klikken voor opties70 vrouwen stonden aan de start te popelen om het zware parcours van de GP Adrie van der Poel aan te vallen. Cant, wereldbeker leidster en dé grote favoriete voor de wereldkampioenschappen van volgende week, liet meteen zien dat zij ook hier wil winnen door als eerste het veld in te duiken. Al snel nam Sophie de Boer de leiding van haar over en deze gaf ze niet meer af! In de achtervolging streden Cant, Harris en de Jong voor het podium. Uiteindelijk trok de Jong, die op een steenworp afstand van het parcours woont, aan het langste eind en werd tweede, voor Harris, die ook mee op het podium mocht. Cant finishte uiteindelijk als 5de achter de Franse kampioene Mani. Door deze 5de plek wint ze de wereldbeker 2015-2016!

Voor de uitslag van de wedstrijd bij de vrouwen, klik HIER.

Voor de einduitslag van de wereldbeker bij de vrouwen, klik HIER.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search