Wedstrijdverslag elite mannen

 In Wereldbeker

Hoogerheide, 24 januari 2016,

Met 76 renners is het de grootste categorie die vandaag van start ging in het mistige Hoogerheide. Van Aert begon in de leiderstrui van de wereldbeker, naast Mathieu van der Poel, die zijn laatste wedstrijd rijdt in de wereldkampioentrui, voordat volgende week het WK veldrijden gaat plaatsvinden in Heusden-Zolder. Na een goede start van beide mannen, gaf Mathieu na een halve ronde al gas bij en loste hij iedereen uit zijn wiel, het begin van een solo van één uur.  Al snel lagen alle plaatsen in de wedstrijd. Van Aert reed al snel weg bij Pauwels en Meeusen, die ook drie en vier zouden eindigen in de dag uitslag. Van der Haar moest genoegen nemen met een zevende plaats en een tweede plaats in de einduitslag van de wereldbeker, die werd gewonnen door Wout van Aert. Sven Nys, die zijn laatste wereldbekerwedstrijd reed, werd dertiende.

Voor de volledige uitslag van de elite mannen, klik HIER.

Voor de einduitslag in de wereldbeker, klik Hier.

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search