Wedstrijdverslag beloften

 In Wereldbeker

Hoogerheide, 24 januari 2016,Klikken voor opties

Om 11:20 vertrokken 57 beloften voor hun wedstrijd over 50 min. De Franse kampioen Russo dook als eerste het veld in, maar hij moest al snel de koppositie laten aan een beresterke Quinten Hermans. Hermans sloeg in ronde één een gaatje en reed steeds verder weg van de concurrentie. Iserbyt, die als leider van de wereldbeker van start ging, kende een mindere start maar vocht zich terug naar een knappe tweede plek en de eindwinst in de wereldbeker! Op plek drie finisht de als snelst gestarte Franse kampioen Russo, die het podium vervolledigd. De beste Nederlander is Martijn Budding op een 12de plaats op 2.24 van Hermans.

Voor de uitslag van de wedstrijd, klik HIER.

Voor de eindstand van de wereldbeker, klik HIER.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search