De strijd bij de Elite in Hoogerheide

 In Wereldbeker

Na de wedstrijd voor de vrouwen, zullen de mannen van start gaan voor een wedstrijd van iets meer dan een uur.

Dit wor2016_Elitedt gezien als dé wedstrijd van het weekend en hier zullen duizenden mensen voor naar Hoogerheide komen. Momenteel staat Wout van Aert aan de leiding met 21 punten voorsprong op Lars van der Haar. Van Aert moet in de top 4 eindigen om de wereldbeker te behouden. Van der Haar zou nog kunnen stijgen, maar hoeft zich weinig zorgen te maken over zijn achtervolgers. Pauwels, de nummer 3, heeft slecht 5 punten voorsprong op Nys, die zijn laatste wereldbekerwedstrijd zal gaan rijden. Deze mannen zullen samen met Van der Poel gaan strijden om de dagzege. Van der Poel, winnaar van de laatste drie wereldbekerwedstrijden, mistte de eerste twee manches, waardoor hij al kansloos was voor de eindzege. Wel zou hij graag nog een extra overwinning te behalen in eigen regio.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search