De strijd bij de Beloften in Hoogerheide…

 In Wereldbeker

2016_U23Naast de junioren strijden ook de beloftes om de dag- en eindzege tijdens de GP Adrie van der Poel.

De wereldbeker, die vorig jaar bij de beloften naar Laurens Sweeck ging, kende voor deze categorie tot op heden vijf manches. Na de eerste vijf wereldbekers staat Eli Iserbyt ruim aan de leiding met een voorsprong van 45 punten op Hermans, die de regerend Europees kampioen is bij de beloften. Zo volstaat een top 15 positie voor Eli om de wereldbeker definitief naar zijn hand te zetten.

Vorig jaar won Iserbyt de wereldbeker nog bij de junioren. Voor plek twee is er een stuk meer spanning, daar strijden namelijk de nummers 2 t/m 5 nog voor het podium. Hermans en Nieuwenhuis staan er momenteel het beste voor, maar Hoeybergs en Bertouni liggen niet ver achter.

Een spannende strijd zal losbarsten dit weekend, niet alleen om de dagzege, maar ook zeker om het algemene klassement.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search