De strijd bij de Junioren in Hoogerheide…

 In Wereldbeker

2016_JuniorenDeze zondag is het alweer zover: De finale van de wereldbeker veldrijden 2015-2016.

Er wordt deze dag niet alleen gestreden om de dagzege, maar ook om de eindwinst in de wereldbeker. Bij de junioren is Jappe Jaspers zo goed als zeker eindwinnaar. Als Jaspers in de top 15 finisht is de zege binnen voor hem. Echter zal hij voor een beter resultaat willen gaan en gaat hij voor een dubbelslag, de dagzege èn de eindklassering.

Voor plek twee wordt nog zwaar gestreden door drie renners; Turgis; Dekker en Groot. Tussen deze renners zitten maar twaalf punten, wat het nog zeer spannend maakt dit weekend. Deze vier worden gezien als de grootste kanshebbers voor aankomend weekend en zullen gaan strijden om de prijzen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search