Foto’s opbouw WB2016

 In Wereldbeker

Met nog een krappe twee weken te gaan voordat de cross in Hoogerheide losbarst, zijn er volop activiteiten in het veld waar te nemen. Regelmatig zullen we dan ook updates plaatsen op de diverse social media kanalen van de GP Adrie van der Poel.

Tijdens de opbouw zelf (vanaf de 15e januari) zullen we ook regelmatig foto’s posten. Deze kunt u terugvinden op deze website via het menu-onderdeel Media – Foto’s (of via de URL http://gpadrievanderpoel.nl/media/fotos/). Als u hier kiest voor het album WB2016, dan blijft u goed op de hoogte van de vorderingen in het veld.

Ook de foto’s van de wedstrijden zelf zullen op die pagina terug te vinden zijn, maar dan in een ander album uiteraard.
Veel kijkplezier!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search