28 januari 2024

Met de traditionele finale van de wereldbeker veldrijden in Hoogerheide, komt er ook in 2024 een vervolg op het succesvol verlopen 2023 UCI Cyclo-Cross World Championships. De plek waar al vele finales van het UCI Veldrijden zijn verreden in de achtertuin van Adrie, David en Mathieu van der Poel.

Word U ook partner?

Wilt u ook in 2024 weer aanwezig zijn in de grote, luxe VIP-tent aan de Onderstal in Hoogerheide? Trakteer u zelf èn uw gasten op een onvergetelijke dag met een top ambiance. Geniet van de heerlijke culinaire hoogstandjes die u dan voorgeschoteld gaat krijgen. Dat alles onder het genot van de wereldtop aan veldrijd(st)ers die steeds voorbij de VIP tent komen razen. Een ervaring waar uw gasten het nog lang over zullen hebben!
De komende finalewedstrijd van de UCI Veldrijden 2024 is daarom wederom een perfect evenement om je als bedrijf aan te verbinden. Het vindt wederom plaats op een rasechte Nederlandse locatie met normaal gezien de complete wereldtop aan de start, waaronder wereldkampioen Mathieu van der Poel. Er zijn verschillende manieren om partner te worden van deze finalewedstrijd. Dit kan via participatie pakketen of via hospitality pakketten. De verschillende mogelijkheden en onderdelen van de pakketten zijn te vinden in de sponsorbrochure.

Advies

Ons advies is om niet te lang te wachten met reserveren. Ervaring leert dat met name de VIP tent vaak al in november uitverkocht is. Voorkom dus teleurstellingen er reserveer nu! Het reserveringsformulier treft u HIER aan en kunt u ingevuld en ondertekend mailen naar janprop@gpadrievanderpoel.nl.

Start typing and press Enter to search