• AANMELDFORMULIER

   Ja, ik kom naar het sportieve evenement "Uniek Sporten". Mijn gegevens zijn:


   Name:*

   Adres:*

   Woonplaats:*

   E-mail:*

   Tel.:*

   Ik ben cliënt bij / woonachtig bij / lid van:


   Ik fiets mee en neeem mijn eigen fiets meeIk fiets mee, maar heb geen eigen fiets. Ik wil graag een fiets lenenIk kom als toeschouwer

   Indien u een leenfiets wenst, dan graag uw voorkeur aangeven:
   Niet van toepassingTandemfietsRacefietsMountainbike fietsElectrische fiets   Ik wil graag een gratis wieler T-shirt. Mijn maat is:
   SmallMediumLargeExtra LargeExtra Extra Large


   Mijn niveau als wielrenner schat ik in op:
   BeginnersGemiddeldGevorderd


   Eventueel aanvullende opmerkingen:


   Om te voorkomen dat er geautomatiseerd inschrijvingen verstuurd worden, verzoeken we je om de volgende code in te geven:captcha

   * = Verplicht in te vullen

  INFORMATIE.
  Heb je altijd als eens willen fietsen met een echte wielrenner.  Vrijdag 12 juni kan deze droom in vervulling gaan. Deze unieke kans mag je absoluuut niet laten lopen.  Een leuke en gezellige fietsmiddag staat je te wachten…. Een mooie herinnering in de vorm van echt wielershirt wacht op jou! Iedereen die zich vóór 10 april a.s. aanmeldt is zeker van dit mooie unieke shirt.

  Het doel van deze middag is om mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking aan het sporten te krijgen. De Stichting GP Adrie van der Poel Hoogerheide wil graag een voorbeeld stellen en de instanties waar cliënten verblijven overtuigen dat méér bewegen voor hun cliënten (èn ook voor de begeleiders) erg belangrijk is. Het ultieme doel moet zijn dat de instanties met hun cliënten wekelijks gaan sporten / meer bewegen.

  Het fietsen kan op elk niveau:

  • Beginners = Er kan gefietst worden op racefiets, MTB fiets, op de tandem, op de rollenbank en op  spinningsfietsen. Tevens kan je kennismaken met een handbike. ;
  • Gemiddeld = Er kan gefietst worden over een parcours met gemiddelde moeilijkheidsgraad en kleine heuveltjes;
  • Gevorderd = Als je al veel ervaring met fietsen hebt, is er een parcours voor gevorderden.

  Heb je géén fiets, geen probleem. Geef dit aan bij je aanmelding en de organisatie zorgt dat er een fiets klaar staat. Wil je ook op de foto met één van fietsidolen? Ook dit behoort die middag tot de mogelijkheden.

  Na afloop ga je samen met de wielrenners genieten van een echte wielermaaltijd.  Dit leuke event mag je dus niet missen.

  Ook dit jaar zal de organisatie samenwerken met het Zuidwesthoek College, Stichting Zin en wielervereniging de Zuidwesthoek.

  Bezoek ook eens de URL van Uniek Sporten!


  Locatie:
  ZuidWestHoek College, O Lv Vrouw ter Duinenln 201, Ossendrecht

  Datum / Tijdstip:
  12 Juni 2020 / 12:00 – 17:00 uur.

  Parkeergelegenheid:
  Tegenover de school is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

  Aanmelden vóór:
  10 april 2020.


  Start typing and press Enter to search