Ready2Race Dikke Banden Race – Calfven 1 september 2024

 In Calfven, Homepage

Op 1 september 2024 komt de Ready2Race Dikke Banden Race wederom naar Calfven. Er worden wedstrijdjes op de fiets georganiseerd voor kinderen van 2 t/m 12 jaar jong. Ready2Race, een initiatief van Team Visma | Lease a Bike, is een sportstimuleringsprogramma met als doel kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de wielersport.

Één van de manieren waarop Ready2Race dit doet is middels dikke banden races. De wedstrijdjes vinden plaats op een afgesloten parcours aan de Trambaan in Ossendrecht en worden georganiseerd in samenwerking met de lokale organisator SBWO. Deelname is gratis en plezier en veiligheid staan voorop. Iedereen neemt deel in zijn eigen leeftijdsklasse op een eigen ‘dikke banden’ fiets. Wij, SBWO controleren de fiets en zorgen ervoor dat elke deelnemer in het bezit komt van een t-shirt en, mochten ze deze zelf niet hebben, een helm.

Kinderen die op deze manier willen kennismaken met wielrennen kunnen vanaf 12:45 uur terecht voor de Ready2Race Dikke Banden Race. Zij strijden op een parcours aan de Trambaan in één van de vijf categorieën:

  • loopfietsen 2 t/m 4 jaar,
  • 5-6 jaar,
  • 7-8 jaar,
  • 9-10 jaar en
  • 11-12 jaar.

Om te kunnen deelnemen moeten kinderen over een fiets beschikken. Het dragen van een fietshelm is verplicht.

Inschrijven kan op drie manieren:
– Vooraf door een mail te sturen naar webmaster@gpadrievanderpoel.nl. Vermeld daarbij de volledige naam (voornaam en achternaam), woonplaats, m/v èn de geboortedatum van het kind.
– Ook kan er vanaf 10:30 uur op de dag zelf worden ingeschreven aan de Trambaan 87 in Ossendrecht.
– Via de site www.ready2race.nl.

 

Meer informatie over Dikke Banden Races is te vinden op https://ready2race.teamjumbovisma.nl/ of op de site www.gpadrievanderpoel.nl – klik op button “Calfven”.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search