Uitgeverij de Bode en GP Adrie van der Poel verlengen hun samenwerking

 In Homepage, Wereldbeker

HOOGERHEIDE / ZUNDERT – 12 jaar werken ze al samen, Uitgeverij de Bode en Stichting Grote Prijs Adrie van der Poel. En het vervult de twee partijen met trots dat ze hun samenwerking met twee jaar hebben verlengd. Iets waar zowel Vrienden van de Bode, lezers van de Bode als andere partners van kunnen profiteren.

Volgens Luuk Roozeboom, algemeen directeur van Uitgeverij de Bode, en Jan Prop, voorzitter van de GP Adrie van der Poel, hebben ze in de twaalf jaar dat ze al samenwerken onder meer drie Wereldkampioenschappen meegemaakt en natuurlijk diverse Wereldbekerwedstrijden. “Een samenwerking als deze zet je vooral voort uit passie voor de sport, maar ook om de lokale invulling. In Noord-Brabant en België leeft het veldrijden enorm. Dit evenement is een visitekaartje voor de Brabantse Wal en de samenwerking biedt de mogelijkheid om onze lezers en partners een onvergetelijk sportweekend te laten beleven. De Brabantse Wal en dit evenement vormen het mooiste middenstukje van de regio waarin wij actief zijn als Uitgeverij de Bode, en het is mooi om anderen hiervan deelgenoot te laten zijn.”

Evenement

Volgens Jan Prop gaat de GP samen met de Bode weer hun uiterste best doen om er een mooi evenement van te maken. “In 2000 organiseerden wij de Grote Prijs voor het eerst. We zitten in de aanloop naar de 25e keer, ware het niet dat we het in 2021 door corona niet konden organiseren en de editie van 2022 zonder publiek moest plaatsvinden. 2023 Was een historische editie, met het WK, waarvan we zelf niet weten of we dit ooit nog kunnen evenaren. Maar we blijven zoeken naar verbetering en zijn voor 2024 ook al druk bezig met het draaiboek, om de gasten en de topsporters weer iets anders te kunnen bieden. En natuurlijk hopen we ook Mathieu weer aan de start te kunnen laten staan. We gaan ons best doen om in het weekend van 28 januari 2024, samen met Uitgeverij de Bode, weer een groots evenement neer te zetten.”

Grote familie

Dat Uitgeverij de Bode en GP Adrie van der Poel hierbij hun samenwerking verlengen, is ook niet zomaar. “Je werkt niet voor niets al 12 jaar samen. Dat doe je alleen als er sprake is van een basis is voor een goede samenwerking en onderling vertrouwen op vriendschappelijk en zakelijk vlak.” Het evenement staat of valt met het comité dat het organiseert en met de vele vrijwilligers die daarbij helpen. “Door deze samenwerking word je als het ware lid van de familie van der Poel en tijdens dit evenement worden bedrijven en kijkers een grote familie die genieten van de wedstrijd. Uitgeverij de Bode denkt hierin met ons mee.” Dit betekent ook dat er door de hernieuwde samenwerking een nieuwe lezersactie voor Vrienden van de Bode zal komen rond de GP Adrie van der Poel. De precieze invulling van deze actie zal nog nader bekend worden gemaakt in de aanloop naar de GP.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search