KNWU wielerwedstrijden in Calfven (Ossendrecht)

 In Calfven, Homepage

Zondag 3 september staat in het teken van de jeugdrenners met een KNWU licentie en ID-renners.

’s Ochtends vanaf 11.00 rijden de categorieën 1 t/m 4 hun wedstrijden op het zware parcours, terwijl de wedstrijden in de categorieën 5 t/m 7 vanaf 14.00 uur worden verreden. Meer informatie over deze wedstrijden is te vinden op de website van de KNWU.

Ook de ID renners rijden hun wedstrijd. Deze categorie, waarin renners met een verstandelijke beperking fietsen, krijgt om 12.45 uur het startschot te horen.

Alle wedstrijden op zondag worden verreden op het selectieve parcours Trambaan, Bergstraat en Calfven. De jeugdrenners strijden niet alleen om de eindoverwinning, ook wordt er een prijs toegekend aan de bergkoning(in): de renner die het vaakst als eerste bovenkomt op de beklimming van Calfven.

 

Informatie.

Nadere informatie over het Wielerweekend Calfven is terug te vinden op de website www.gpadrievanderpoel.nl  – klik op button “Calfven”.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search