Toyo Tires ondersteunt het initiatief van Adrie van der Poel en Jan Prop tijdens Chasin’ the Sunset.

 In Chasin the Sunset

GP Adrie van der Poel, die naast de organisatie van de jaarlijkse finale van de UCI World Cup- cyclo-cross ook diverse nevenactiviteiten kent (zoals bijvoorbeeld “Uniek Sporten”), ondersteunt in de huidige COVID periode een mooi alternatief evenement.   Deze sportdag voor mensen met een beperking kan dit jaar als gevolg van de geldende maatregelen niet plaats vinden.  Daarom nemen Van der Poel, voorzitter Jan Prop en Huub Kools (Fristads)  deel aan Chasin’ the Sunset. Met hun deelname hopen zij zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Titurel, dat langdurige zorg en dagbesteding biedt aan mensen met autisme, psychische problemen en/of een verstandelijke beperking.

Eerder was de rol van Adrie van der Poel als ambassadeur van Chasin’ the Sunset al aangekondigd, maar hij klimt dus nu ook zelf op de fiets voor deze unieke ervaring. Van 24 t.e.m. 26 juni 2021 fietsen ze van zijn woonplaats Kapellen (België) naar de woonplaats van zijn wijlen schoonvader Raymond Poulidor (Fr).  Ze werken drie loodzware etappes van elk 300 kilometer af met als doel elke dag samen finishen vóór zonsondergang.

Toyo Tires is sinds enkele jaren partner van GP Adrie van der Poel en ondersteunt met plezier dit mooie initiatief zowel financieel als met materiaal.  We wensen de renners en hun entourage alvast veel succes in hun voorbereiding en met deze uitdaging. En met de helmen van Toyo Tires gaan de renners in elk geval veilig de weg op.

 

Steven Laurijssen
Managing Director
Toyo Tire Benelux B.V.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search