WK Bogense óók in aantocht

 In Info

Nog een paar weken en dan start het WK Veldrijden in Bogense in Denemarken. Wie wordt daar wereldkampioen? Wordt het Mathieu van der Poel of toch iemand anders? We gaan het beleven in Bogense.

Voor de stichting GP Adrie van der Poel zelf wordt het ook een spannend weekend. Voor het goed zijn wordt op 1 februari a.s. in Bogense bekendgemaakt waar de wereldkampioenschappen Veldrijden in 2022 en 2023 gaan plaatsvinden. Namens Nederland is Hoogerheide / stichting GP Adrie van der Poel voor beide jaren kandidaat om voor de derde keer in de historie van de GP Adrie van der Poel, het WK te organiseren (na 2009 en 2014). Wij zijn benieuwd en hopen met goed nieuws terug te komen!

Hieronder treft u alvast een promotiefilm aan van het WK in Bogense.

Als u meer informatie wenst over het WK zelf in Bogense, dan klikt u hier.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search