Uitgeverij de Bode verlengt sponsorcontract met GP Adrie van der Poel

 In Wereldbeker

HOOGERHEIDE – Uitgeverij de Bode heeft haar sponsorcontract met de GP Adrie van der Poel verlengd en blijft daarmee tot en met 2022 mediapartner van de GP.

Directeur van Uitgeverij de Bode Luuk Roozeboom en voorzitter van de stichting Wielercomité Grote Prijs Adrie van der Poel Hoogerheide Jan Prop hebben hun handtekening gezet onder een nieuw contract van vier jaar. Jan Prop is trots op de verlenging van de samenwerking. “Onze samenwerking met een lokaal medium zoals De Bode draagt naar mijn mening echt bij aan het succes van het wielerevenement.”

De Grote Prijs heeft recentelijk al meer sponsorcontracten verlengd. Zo gaat de samenwerking onder andere door met KWS Roosendaal, Tummers Foodprocessing Hoogerheide, Cant interieur Kalmthout en Prop Beplantingswerken.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search