Bewonersbrief parcours Wielerweekend Calfven

 In Calfven

Kombord CalfvenAan de bewoners langs en nabij het parcours van de Ronde van Calfven

 

Onderwerp: “Wielerweekend Calfven” 2 en 3 september 2017

 

Geachte heer / mevrouw,

 

Op zaterdag 2 en zondag 3 september 2017 wordt in Calfven voor de 11e keer het wielerweekend verreden. Het parcours is Trambaan, Bergstraat, Calfven en wederom Trambaan. Start en finish zijn in de omgeving van “De Luchtballon”.

Tijdens deze twee dagen is er op dit parcours een tijdelijke verkeersmaatregel van kracht. De weggedeelten Trambaan, Bergstraat en Calfven zijn tijdens de wielerwedstrijden afgesloten voor alle verkeer.

Voor een goed en veilig verloop van de organisatie vragen wij u op zaterdag  2 september van 11.30 tot ong. 18.00 uur en zondag 3 september van 10.00 tot ong. 17.00 uur de straat vrij te houden en niet te parkeren op straat.

Ook organiseert de SBWO op zaterdag 2 september vanaf 16.30 uur de “DECATHLON Dikke Banden Races” voor de jeugd tot en met 12 jaar. Deelname is gratis. Vanaf 15.00 uur  inschrijven bij de wedstrijdtafel in de garage van het pand Trambaan 87 te Ossendrecht of bij voorinschrijving bij Wim Kooiman, secr. SBWO, via de mail kooiman87@home.nl
Alle deelnemers krijgen een medaille, een T-shirt van DECATHLON en een verrassing.

Voor de DECATHLON Dikke Banden Race wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de Trambaan.

Mogelijk dat het wielerweekend voor u enig ongemak met zich meebrengt, maar wij vragen u hiervoor begrip.

Mede namens de politie en de organisatie danken wij u bij voorbaat voor uw medewerking.

 

Met vriendelijke groeten,

 

namens het bestuur Stichting Bevordering Wielersport Ossendrecht
secr. Wim Kooiman – telefoon 06 53865637
Zie ook de site www.gpadrievanderpoel.nl – klik op button “Calfven”.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search