GP Adrie van der Poel en Uitgeverij de Bode verlengen samenwerking

 In Wereldbeker

HOOGERHEIDE – De Stichting GP Adrie van der Poel en Uitgeverij de Bode hebben wederom hun samenwerking verlengd. Daarmee blijft Uitgeverij de Bode ook de komende drie jaar mediapartner van de wereldbekerorganisatie uit Hoogerheide. De samenmerking tussen Uitgeverij de Bode en GP Adrie van der Poel loopt al lange tijd en biedt beide organisaties prima meerwaarde. Het was dan ook géén kwestie voor ons of we onze samenwerking wilden continueren, aldus Luuk Roozeboom, directeur van Uitgeverij de Bode.

De nieuwe overeenkomst komt volgens Jan Prop, voorzitter Stichting GP Adrie van der Poel voort uit de grote tevredenheid over de vruchtbare samenwerking van de afgelopen jaren. Onze samenwerking biedt ons beide voordelen en daarnaast is er in de afgelopen jaren een goede relatie opgebouwd die we graag willen continueren.

Voor beide partijen is de samenwerking bijzonder goed verlopen. “Weekblad de Bode en de Internetbode zijn voor ons ideale platformen om het wielerminded publiek uit West-Brabant te bereiken”, meent Jan Prop. Ook Luuk Roozeboom is tevreden met de voortzetting van de samenwerking. “Veldrijden zit in de genen van ons lezerspubliek. Dat dragen we dan ook graag uit via onze Weekbladen en via onze internetbode.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search