20160904 Foto’s en uitslagen Wielerweekend Calfven nu online!

 In Calfven

DSC_0244De uitslagen van alle wedstrijden verreden tijdens het wielerweekend Calfven zijn nu online te bekijken.

U vindt ze terug via het menu Calfven – Uitslagen Calfven. Hier treft U de uitslagen in PDF vorm aan van alle verreden wedstrijden (ook van de vorige jaren nog). Ook kunt u voor de lijst HIER drukken. De uitslagen zijn (uiteraard) per afzonderlijke categorie weergegeven.

Daarnaast zijn er vele foto’s genomen van alle  wedstrijden.

Hieruit is een selectie gemaakt en deze zijn per verreden wedstrijd terug te vinden op onze flickr-pagina. Op deze manier kunt U ze makkelijk zoeken. U kunt onze foto-albums ook benaderen op onze website door HIER. te drukken.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search