Flyers WB2016 Hoogerheide nu beschikbaar

 In Wereldbeker

Flyer WB2016 Hoogerheide-0002_wk2016_Flyer.indd

Valkenburg. Tijdens de wereldbekerwedstrijd veldrijden op de Cauberg in Valkenburg zijn de eerste flyers voor de cross in Hoogerheide weer uitgedeeld.

In Hoogerheide worden traditiegetrouw, vlak voor de wereldkampioenschappen, de finales gereden van de wereldbeker. Ook dit jaar is Hoogerheide weer gastheer en wel op zondag 24 januari 2016. Noteer het alvast in uw agenda. Het parcours zal met name op het stuk van start – finish gewijzigd zijn. Momenteel zijn er volop werkzaamheden aan de gang. Het viaduct waar traditioneel overheen gereden werd is inmiddels gesloopt en er vinden ook volop graafwerkzaamheden plaats.

Een korte impressie (tot nu toe)…

IMG_2124IMG_2125 IMG_2127 IMG_2128 IMG_2129

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search